BALIKESİR ALTIEYLÜL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Yılı Akreditasyon Konsorsiyumu Başvurularına İlişkin Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

2022 Yılı Akreditasyon  Konsorsiyumu Başvurularına İlişkin Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

Erasmus+ Okul Eğitimi Programı 2022 yılı Akreditasyon Konsorsiyumu başvurularına ilişkin değerlendirme sonuçlarına göre ilçemiz okullarından,Plevne Ortaokulu,Balıklı İlkokulu,Bengi Anaokulu,Burhan Erdayı İlkokulu,Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi,Gülser-Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi,Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu,Şehit Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin Özel Eğitim Anaokulu ve Altıeylül Bilim Sanat Merkezinin başvuruları kabul edilmiş olup Sevgi Özel Eğitim Uygulama Okulu, Pamukçu İlkokulu ve Ortamandıra Şehit Gürel Alagöz İlkokulu yedek listede yer almıştır.

Erasmus+ Mesleki Eğitim Programı 2022 yılı Akreditasyon Konsorsiyumu başvurularına ilişkin değerlendirme sonuçlarına göre 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kabul listesinde yer almıştır.

Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Programı 2022 yılı Akreditasyon Konsorsiyumu başvurularına ilişkin değerlendirme sonuçlarına göre ise Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi kabul listesinde yer almıştır.

altieylul10meb.gov.tr Bahçelievler Mahallesi Sanat Okulu caddesi No1/18 Altıeylül / BALIKESİR - 0 266 244 45 11 / 95 / 99

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.