BALIKESİR ALTIEYLÜL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 YILI ORYANTİRİNG OKUL YARIŞMALARI BAŞARILARIMIZ

Grup elemelerinde başarılı olarak Türkiye finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimiz Kros ve Oryantring takımları, Valilik Toplantı salonunda Kaymakamımız Sayın Bayram GALE ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇELİK ile bir araya geldi. Kaymakamımız Sayın Bayram GALE başarılı öğrencilerimizi tebrik ederek onları ödüllendirdi.
2015 YILI ORYANTİRİNG OKUL YARIŞMALARI BAŞARILARIMIZ

2015 YILI ORYANTİRİNG OKUL YARIŞMALARI

100. YIL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

14 Ocak 2014 tarihinde yapılan Oryantiring İl yarışmasına Genç erkek B- Genç Erkek A- Genç Kız A kategorileri olarak 3 takımla katılmış ve 3 takım il birincisi olarak 19 Şubat 2015 tarihinde İzmir ili Bergama ilçesinde yapılan Gurup Şampiyonasında Genç Erkek B- Genç Kız A Kategorilerinde Gurup ikincisi Genç Erkek A kategorisinde gurup üçünçüsü olarak 5 mart 2015 de Muğla ilinde yapılan Oryantiring Türkiye Şampiyonasına katılarak Geç Kız A kategorisinde Takım Olarak Türkiye Üçüncüsü Genç Erkek A kategorisinde Türkiye beşincisi olmuştur . Ayrıca Rahime SÖZBİR Genç Kız A kategorisinde Türkiye beşincisi olmuştur.

BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ

14 Ocak 2014 tarihinde yapılan Oryantiring İl yarışmasına Genç Kız B kategorisinde Hilal ARSLAN il Birincisi olarak,-Genç Kız A kategorisinde Betül ESNER il ikincisi olarak 19 Şubat 2015 tarihinde Eşkişehir İlnde yapılan Gurup Şampiyonasında Genç Kız B Hilal Arslan Birinci - Genç Kız A kategorisinde Betül Esner ikinci olarak 5 mart 2015 de Muğla ilinde yapılan Oryantiring Türkiye Şampiyonasına katılarak Geç Kız B kategorisinde Birinci Olan Hilal ARSLAN ferdi olarak Türkiye birincisi olmuştur

CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ

14 Ocak 2014 tarihinde yapılan Oryantiring İl yarışmasına Genç Kız B kategorisinde Takım İl Birincisi olarak, Genç Kız A Zeynep OCAK il Birincisi Genç Erkek A kategorisinde Emirhan Külahsız İl Birincisi olarak 19 Şubat 2015 tarihinde Eskişehir ve İzmir Bergama´da Yapılan Gurup Şampiyonasında Genç Kız B Takım olarak Birinci Genç Kız A Zeynep OCAK Gurup Birincisi Genç Erkek A kategorisinde Emirhan Külahsız İkinci olarak 5 mart 2015 de Muğla İlinde yapılan Oryantiring Türkiye Şampiyonasına katılarak Geç Kız B kategorisinde takım olarak Türkiye Üçünçüsü ve Genç Kız B kategorisinde Özge BOZCA Türkiye İkincisi Sümeyra GÖKCÜL Türkiye üçüncüsü , Genç Kız A Zeynep OCAK Türkiye birincisi Genç Erkek A kategorisinde Emirhan Külahsız Türkiye Dördüncüsü ferdi dereceler elde etmiştir.

SONUÇ: İlimizi yukarda belirtitğimiz müsabakalarda temsil eden 5 ( Beş) tane sporcumuz 18/24 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya- Kemer´de Yapılacak Olan Gençler DÜNYA şAMPİYONASlNDA temsil hakkı kazanmıştır.

Köksal AKSOY
Oryantirin Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi
100. Yıl Mes. ve Tek. And. Lisesi Mak. Tek. Öğretmeni

 

Ferdi Genç Kızlar  (B) Kategorisi Oryantiring Dalında

Bahçelievler Anadolu Lisesi öğrencisi Hilal ARSLAN Türkiye 1.si,

Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Özge BOZCA Türkiye 2.si,

Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Sümeyra GÖKÇÜL Türkiye 3.sü

Ferdi Genç Erkekler (A) Kategorisi Oryantiring Dalında

Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Emirhan KULAKSIZ Türkiye 4.sü

Takım Genç Kızlar  (A) Kategorisi Oryantiring Dalında

100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takım olarak Türkiye 3.sü

Takım Genç Kızlar  (B) Kategorisi Oryantiring Dalında

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Takım olarak Türkiye 3.sü

altieylul10meb.gov.tr Bahçelievler Mahallesi Sanat Okulu caddesi No1/18 Altıeylül / BALIKESİR - 0 266 244 45 11 / 95 / 99

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.